Mezoterápiás gép

Tű nélküli mezoterápia, ultrahang, hideg terápia

Ön dönt!

Tű nélküli mezoterápiás gépvásárlásával kapcsolatban sok ellentmondásos információ olvasható a szakmában. Számos cég védjegye alatt országunkba importált készülék ár-érték aránya megkérdőjelezhető, holott az elektroporációhoz szükséges áramfeszültség és frekvencia precízen beállított kombinációja a rendelkezésre álló technikai feltételek mellett viszonylag könnyen előállítható. Számos “nyugati”-ként árult készülék származik azon “keleti” országból, amely ellen harsány ellenérzéseket ébresztő cikkek árulkodnak.  De mit is tehet a vásárló annak érdekében, hogy a piac olykor-olykor túlzó , felhasználó érdekeit kizáró profitorientált harcából kimaradjon? A megoldás kulcsa személyes tapasztalásban, hosszas és jól átgondolt összehasonlító termékanalízisben és a forgalmazó cégbe vetett bizalommal írható le. Ezek az érvek pontosan megegyeznek az ACE-import Kft. importőr filozófiájával. Mi is e koncepciót követve találtuk meg a világpiacon azon készülékeinket, amelyekkel Önök a legelőnyösebb ár-érték kombinációt érhetik el.”

A tű nélküli mezoterápia felhasználja az elektroporációs hullámok fiziológiás  hatását , amely hozzájárul az anyagcsere-folyamatok fokozása, hatóanyag transzport gyorsítására.

mezogép

A kezelés közben sima, műanyag lemezre erősített elektródák segítségével óvatosan, körkörös mozdulattal körülbelül 20 percig kezeljük a felületet, hetente ismételve. Az eljárás során nem alakul ki fájdalomérzet. Az egyedüli érzés, egy nagyon enyhe bizsergés, amely az intenzív anyagcserének és  a hatóanyag transzport folyamatoknak köszönhető. Különösképpen javasolható azon vendégeknek akik félnek a tűs kezeléstől illetve nagyobb területek így pl. cellulit vagy bőrtónust javító kezelések esetén.

Referencia szalonunk kb. 4 éve az elsők között volt, akik hazánkban tű nélküli mezoterápiával kezdtek foglalkozni, mára már több, mint 5000 kezelésen túl, rendkívül nagy elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik.

webshop

II.generációs tű nélküli mezoterápiás készülékünk előnyei:

  • kedvező árfekvése miatt gyorsan megtérül
  • rendkívüli tartósság: robosztus fém ház, strapabíró kezelőfejek
  • nagyméretű LCD TFT kijelző
  • megnyerő, letisztult külső
  • igényes, dekoratív alumínium kezelőfejek
  • egyszerű használat
  • korrekt, hosszú távú terméktámogatás
  • 8-20 óráig elérhető telefonos segítségnyújtás minden munkanap.

II. generáció készülékünk használata nem igényli kontakt gélek alkalmazását, hiszen az elektroporációs effektus fájdalomérzet nélkül jön létre. Tetszés szerint hatóanyagos kontakt gélek használata megengedett. Ezen termékek – minimális mértékben – csökkentik a hatóanyagok felszívódását.