Ace-import Kft.

Mielőtt bővebb felvilágosítást nyújtunk beszállítóinkról, fontos pozicionálni cégünket a hazai piacon. Cégünk elsősorban az orvos-kozmetikai technológiák  hazai import tevékenyéségével foglalkozik. Elsődleges célkitűzésünk, hogy a magyarországi kozmetikusok részére, elérhető árfekvésű, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiákat, termékeket és készülékeket biztosítsunk.

Termékeink tartósságát és kiemelkedő hatékonyságát hosszas tesztelési fázis után szakmai csapatunk mérlegeli, és ha a terméket megfelelően találjuk mindenre kiterjedő oktatási anyaggal piacra dobjuk. Kozmetikusaink szakmai támogatása kulcsfontosságú eleme a professzionális felhasználásnak, ehhez mind online mind offline megfelelő anyagokat készítünk elő. Hitvallásunk szerint a forgalmazó elsődleges feladata, hogy készülékeiről hiteles és pontos leírásokat közöljön, semmi esetre sem olyanokat, amelyek megtéveszthetik a vásárlót.

Referencia szalonunk az elsők között kezdett, 2004 -ben mezoterápiával foglalkozni. Mára, több mint 5000 kezelést végzett, így a készülék használatának betanítását, illetve a kezelésekhez használt anyagok hatékony összeállítását nagy tapasztalattal és gyakorlattal adja át a leendő mezoterapeutának.

Az alább felsorolt cégek minden terméke az Európában hatályos CPNP rendszerében regisztrált.

Armesso Cosmetics

Az ARMESSO S.A.-t 1998-ban alakult az azóta változatlan tulajdonosi és vezetői felállással. A fejlesztésért felelős munkatársak több, mint 20 éves gyógyszeripari és kozmetikai tapasztalattal rendelkeznek. Termékeik gyártása során a tiszta, természetes kivonatokat részesítik előnyben. Több, mint 20 országban képviseltetik magukat, többek között az USA, Európai Unió számos tagországában, Mexikó, Kolumbia, Peru, Ecuador, Panama, Dominikai Köztársaság és Guatemala, Spanyolország.

Toskani Cosmetics

Másik nagy forrásunk, a spanyol székhelyű Toskani cég, akik szintén több,mint 20 év tapasztalattal segítik a szakemberek eredményes és biztonságos munkáját. Fő profiljuk az orvos-kozmetológiai termékek magas minőségű gyártása, ezen belül kimagasló eredményekkel rendelkeznek kozmetikai és orvos-kozmetikai mezoterápiás ampullák és AHA és BHA savak előállításában. Nevük immáron minden európai ország szakmai közönsége előtt ismert.

Dermaheal

Emellett legfrissebb partnerünk a Caragen nevezetű cég, amely növekedési faktorok és biomimetrikus peptidek előállítására specializálódott cég. Dermaheal márkanevű termékeiket 2013 novemberében mutattuk be a hazai kozmetikusainknak. Hatóanyag koktéljainak különlegessége, hogy nem csupán tápláló anyagokkal látják el a bőrt, hanem rendelkeznek olyan fehérje tulajdonságú peptid láncokkal, amelyek képesek a bőr öngyógyító folyamatait beindítani illetve minden feltételt megteremteni hogy a bőr homeosztázisát optimalizálják.

Mesosystem

Mesosystem rövid időn belül vált a világ egyik vezető high-tech forgalmazója a kozmetikai ágazatban. A cég sikere a folyamatos kutató és fejlesztő tevékenységében rejlik. A Mesosystem cég tulajdonosa több nemzetközi márkának, beleértve a MCCM-t, mely márka széleskörű tapasztalattal rendelkezik az orvosi-kozmetikai eszközök és orvosi kozmetikumok területén. Rendkívül innovatív és versenyképes mezoterápiás termékskálája kiváló minőségű ampullákat és koktélokat foglal magába.

Institute BCN

Új generációs non-invazív és invazív technológiákra és ezen eljárásokhoz használatos termékek kifejlesztésére specializálódott spanyol gyártó. Hatóanyagi különlegesen hatékony módon képesek átlépni az epidermiszt illetve a sejtmembránt, felszívódóképességük egyedülállónak mondható. Ampullái teljesen sterilek, ezért tartósítószerek felhasználása feleslegesnek bizonyul, így a bőr irritáló vagy egyéb mellékhatása teljesen kizárható.