Ace-import Kft.

Mielőtt bővebb felvilágosítást nyújtunk beszállítóinkról, fontos pozicionálni cégünket a hazai piacon. Cégünk elsősorban az orvos-kozmetikai technológiák  hazai import tevékenyéségével foglalkozik. Elsődleges célkitűzésünk, hogy a magyarországi kozmetikusok részére, elérhető árfekvésű, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiákat, termékeket és készülékeket biztosítsunk.

Termékeink tartósságát és kiemelkedő hatékonyságát hosszas tesztelési fázis után szakmai csapatunk mérlegeli, és ha a terméket megfelelően találjuk mindenre kiterjedő oktatási anyaggal piacra dobjuk. Kozmetikusaink szakmai támogatása kulcsfontosságú eleme a professzionális felhasználásnak, ehhez mind online mind offline megfelelő anyagokat készítünk elő. Hitvallásunk szerint a forgalmazó elsődleges feladata, hogy készülékeiről hiteles és pontos leírásokat közöljön, semmi esetre sem olyanokat, amelyek megtéveszthetik a vásárlót.

Referencia szalonunk az elsők között kezdett, 2004 -ben mezoterápiával foglalkozni. Mára, több mint 5000 kezelést végzett, így a készülék használatának betanítását, illetve a kezelésekhez használt anyagok hatékony összeállítását nagy tapasztalattal és gyakorlattal adja át a leendő mezoterapeutának.

Az alább felsorolt cégek minden terméke az Európában hatályos CPNP rendszerében regisztrált.

 

Toskani Cosmetics

Másik nagy forrásunk, a spanyol székhelyű Toskani cég, akik szintén több,mint 20 év tapasztalattal segítik a szakemberek eredményes és biztonságos munkáját. Fő profiljuk az orvos-kozmetológiai termékek magas minőségű gyártása, ezen belül kimagasló eredményekkel rendelkeznek kozmetikai és orvos-kozmetikai mezoterápiás ampullák és AHA és BHA savak előállításában. Nevük immáron minden európai ország szakmai közönsége előtt ismert.

Dermaheal

Emellett legfrissebb partnerünk a Caragen nevezetű cég, amely növekedési faktorok és biomimetrikus peptidek előállítására specializálódott cég. Dermaheal márkanevű termékeiket 2013 novemberében mutattuk be a hazai kozmetikusainknak. Hatóanyag koktéljainak különlegessége, hogy nem csupán tápláló anyagokkal látják el a bőrt, hanem rendelkeznek olyan fehérje tulajdonságú peptid láncokkal, amelyek képesek a bőr öngyógyító folyamatait beindítani illetve minden feltételt megteremteni hogy a bőr homeosztázisát optimalizálják.