Jó hír! A sokak által már várt és keresett ARMESSO hatóanyag ampullák megérkeztek, rendelhetők!

armesso-ampullas

AM | Hyaluronsav 1 %
2 ml

A hialuronsav a bőr sejt közötti állományának természetes alkotóelemeként biztosítja a bőr  nedvességtartalmát, fokozza a bőr vízmegkötő képességét, ezek által javítja rugalmasságát, feszességét,   enyhíti a ráncokat. Arc és testkezelésekhez alkalmazzuk.

Vásárlás

AM | C-vitamin 20 %
2 ml

A C-vitamin az egyik leghasznosabb, vízben oldódó antioxidáns, mert  hatékonyan stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, megvédi a bőrt az öregedéstől, vitalizáló és antioxidáns hatású. Megelőzi az UV sugarak hatására történő bőr öregedést, ezért használata minden évszakban  – de  különösen – a nyári napfényes periódusban tanácsos.

Vásárlás

AM | DMAE 2,5 %
2 ml

A DMAE a bőr természetes alkotóelemeként univerzálisan sokoldalú hatóanyag, mely a bőr struktúrájának javítására, bőrfiatalító és kötőszövet regenerálásra kiválóan alkalmas, eredményesen hat a szabad gyökök ellen. Arc és testkezelésekhez is alkalmazható.

Vásárlás

AM | Liporeductor (Organikus szilicium 0,5 % L-karnitin 1 gr., Koffein)
5 ml

Makacs, eddig lefogaszthatatlannak mutatkozó helyi zsírpárnák ellen van hatékony anyagra szüksége? Eredményesen bevethető a lokalizált zsír, distrophia, és hidro lipodystrophia (zsíreloszlási zavar) ellen  súlycsökkentő kezelésekhez és alakformáláshoz is.

Vásárlás

AM | Anticellulit (Articsóka 1 %, Asian Centella 1 %, Koffein)
5 ml

Narancsbőr ellen  teljes körűen hatékonyan! Vendégének II-es és III-as szintű narancsbőre van? Vagy ödémásodott (folyadék visszatartással terhelt) narancsbőrtől szenved? Netán hiper lipodystrophia  (zsíreloszlási zavar) a megszüntetendő probléma? Továbbá  keringési rendellenességek esetén is hatékonyan használható.

Vásárlás

AM | TRIAL (Ampelopsina) 1 %
5 ml

Súlycsökkentő és alakformáló kezeléseknél eredményesen használható akár önmagában, akár más hatóanyagokkal együtt szinergikus, fokozott hatással bír. A lipolízist  stimulálva hatékonyan hozzájárul a már felhalmozott zsírpárnák csökkentéséhez, sőt megszüntetéséhez,

Vásárlás

TUDTA?!

Cégünk kiemelt figyelemmel törekszik az állandó és széles termék választék folyamatos és kiegyensúlyozott tartására e termékek körében is, azonban ahogy Ön is esetleg megtapasztalhatta versenytársainknál is, a hatóanyag ampulla világpiacán általános fordulatként következett be az utóbbi három évben, hogy a cégek sorra szüntették meg a 2 ml-es ampullák gyártását, termelési gazdaságtalanságra hivatkozva térnek át a nagyobb űrtartalmú ampullák ( 5 ml, 10 ml stb.) gyártásra. Így történt ez a columbiai Armesso cégnél is, aki azonban – tekintettel az évek óta kialakult jó üzleti kapcsolatra – cégünk külön kérésére most mégis kivételt tett  és kifejezetten számunkra  legyártott egy nagyobb tételt a keresett termékekből.  Az időközben bekövetkezett készlethiányért utólag is elnézésüket kérjük, azonban a fent leírt külső körülmények miatt minden háttérbeli erőfeszítéseink ellenére csak mostanra sikerült ezen termékeket készre gyártatnunk és raktárunkba beérkeztetni.