Megmutassam, hogyan tud egy kozmetikus kis befektetéssel milliókat keresni?

  • Van egy Nobel díjas eljárás – amelynek segítségével bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni a számára nélkülözhetetlen steril hatóanyagokat.
  • Vannak kozmetikusok, akik kizárólag már csak ezzel a legkorszerűbb eljárással dolgoznak, e látványos és hatékony eredményekért a hagyományos kezelések többszörösét is el tudják kérni a vendégektől.
  • Vannak cégek, akik az ilyen típusú gépeiket több százezer forintért adják, sőt akad, aki még több, mint egy milliót is kér érte…
  • És van egyetlen cég, aki valódi elektroporációs készülékét a fentiek töredékéért forgalmazza. Sőt időközben és csendben már közel 1000 darabot adott el az elmúlt 5 évben! (ACE-Meso Pro)

Miért is vásároltak ebből a készükből ilyen sokan? Mert a gép amellett, hogy mindenki számára elérhető, teljes mértékben megbízható – meghibásodás nélkül képes éveken át kifogástalunul üzemelni a garanciális szerviz statisztikája alapján, ezért csekély befektetéssel rövid időn belül nagy hasznot lehet általa kitermelni.

Titok!
Szeretné az elsők között megtudni a jó hírt?

Most érkezett meg ennek a gépnek a monofunkciós  változata: az ACE Meso  elektroporációs készülék

Ráadásul elképesztően kedvező áron, mindössze csak 69.000,-Ft (Áfa-val)

mezo

  • Igen! Higgyen a szemének: professzionális elektroporációs készülék ára csak 69.000,-Ft!
  • A készülék minősége, hatékonysága és megbízhatósága megegyezik a már ismert és bevált multifunkciós ACE-Meso Pro-val, a különbség csak annyi, hogy e gép praktikus méretű és kizárólag elektroporációs kezelésekhez lett kifejlesztve.

Egy biztosan és gyorsan megtérülő befektetés!
Ne hagyja ki, rendelje meg most, mielőtt elkapkodják Ön elől a konkurensei!

Vásárlás

Jön a nyár és az elektroporációs, azaz tű nélküli mezoterápiás kezeléseket évszaktól függetlenül is végezheti! Sőt!

Tipp:
Tudja-e hol találja az ország leggazdagabb mezoterápiás hatóanyag választékát?
Ráadásul kedvező árban? Katt ide!