Mezoterápiában is élen! Lehet-e a jót még tovább fokozni?

Szerintünk igen!

Most a közkedvelt 4in1 multifunkcionális készülék mellé a mezoterápiás eljárásokban leginkább keresett, legkorszerűbb termékekből értékes AJÁNDÉK CSOMAGOT állítottunk össze úgy, hogy az minden bőrtípushoz széles körben alkalmazható legyen az előkészítéstől a hatóanyag bejuttatásig.

ACE-Mezo-Pro-mezoterapiaAz ajándék termékek értéke: 29.650,-Ft !

Így a 4in1 multifunkcionális mezoterápiás készülék mindössze 119. 350,-Ft-ba kerül.

Kivételes lehetőség az igényes és gazdálkodó kozmetikusoknak!

A készülékről bővebben: 4in1 multifunkciós mezoterápiás készülék

Az ajándék termékcsomag tartalma:

1 db Mezoshine (50 ml)

mesoshine

A tökéletes mezoterápiás eredmény a tökéletes előkészítéssel kezdődik. Ezt a kémiai peelingként funkcionáló terméket hatékony gyulladás csökkentő és nyugtató hatása miatt is kedvelik a szakemberek.
Bővebben

5 db Hyaluronsav 1 % (5ml ampulla)

hialuron-acid

A bőr sejt közötti állományának természetes alkotóelemeként az egyik legközkedveltebb mezoterápiás hatóanyag, kiválóan eredményes a bőr szöveteinek öregedése ellen. Magas hidratáltságot eredményez, feltölti az apróbb ráncokat és regenerálja a bőr sejtjeit.
Bővebben

5 db Proteoglikán (2ml ampulla)

proteo

A proteoglikán az extracelluláris mátrix fontos összetevőjeként a mélyrétegi hidratálásban látványos csodákra képes, köszönhetően annak, hogy a bőrben nagy mennyiségű vizet képesek megkötni, ezáltal biztosítják az epidermisz hidratáltságát, hatóanyaga most kezd ismertté válni.
Bővebben

5 db Dermaheal FAA (5ml fiola)

ultra-faa

Biomimetikus peptid komplexekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal az érettebb bőr eredményes regenerációja érdekében.
Bővebben

Vásárolja meg most, a versenytársai nem fogják kihagyni!
Az akció legkésőbb 2017. április 30-ig, ill. visszavonásig tart!