ARGILERINE 10% 2ML MYOTEC

950 Ft

Botox kozmetikai alternatívája, megfelelő mélységben alkalmazva erős ránckezelő hatóanyag.

Kategória:

Leírás

Vásárlás

ARGIRELINE, MÁS NÉVEN KOZMETIKAI BOTOX.

Akár már a húszas életévekben megjelenhetnek szarkalábak, redők, bőrbetörések a homlokon, a szemöldökközben, illetve a szemek külső zugában.

Az orvostudomány már több évtizede ismeri a megoldást mimikai izomzat túlmozgása következtében kialakuló ráncokra, a Botox (botulintoxin-injekciós) kezelés formájában. Ez az egyik leggyakrabban végzett esztétikai-bőrgyógyászati kezelés a ráncfeltöltés mellett.

Ez a beavatkozás mind árfekvése, mind a tűszúrásoktól való félelem miatt sokak számára nem elérhető, ezért kerestek egy alternatívát a kozmetikai ipar számára. 2000 körül fedezték fel, majd nemsokkal később már forgalomba is került az új „csodaszer” a 6 aminosav alkotta argireline-fehérje (acetyl hexapeptid-3) , röviden ARGIRELINE.

MIRE AJÁNLOTT AZ ARGIRELINE?

A már meglévő ráncok, redők, szarkalábak mélységét mérsékli, vagy megszünteti, illetve hatásos az újonnan kialakuló ráncok ellen is.

HATÁSMECHANIZMUSA:

  • Gátolja a SNARE protein komplex működését, emiatt az izom elernyed.
  • Szakmai nyelven: Acetilkolin szabadul fel az idegrendszer mozgató idegvégződésekben, melynek hatására létrejön az izom összehúzódás. Az argireline kezelés szelektív módon megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, így gátolva az izom összehúzódást.

BIZTONSÁGOS:

  • Az Argireline nem mérgező, biztonságos és gyengéd alternatívát kínál az orvosilag alkalmazható BOTOX (botulinum toxin) helyett, a ránc, redő, szarkaláb képződések mérséklésére.
  • Természetes módon gátolja az izom összehúzódást.

AZ ARGIRELINE IS SZINTÉN FEHÉRJE, MINT A BOTULINTOXIN, DE NEM TOXIKUS!

Ezen kívül mellékhatásként mérsékli a hajszálér-szűkületért felelős noradrenalin felszabadulását, ezzel hatékonyan fokozza a bőr hajszálér rendszerének keringését.

IDEÁLIS TÖMÉNYSÉG:

  • A hazai piacon általában 5%-os töménységgel találkozhat, melyet más anyag 5%-os kombinációjával keverve érnek el 10%-os töménységet.
  • Az általunk forgalmazott argireline viszont 10%-os töménységben tartalmaz argirelinet, emellett csak és kizárólag vizet tartalmaz. Hialuronsavval keverve, mint hatékony mezoterápiás anti-aging hatóanyag koktélt alkalmazzuk.

HATÁS:

  • Az új „csodaszer” a 6 aminosav alkotta argireline-fehérje (acetyl hexapeptid-3) , röviden ARGIRELINE.
  • Extra hatékonyságú ránctalanító, a Botox kozmetikai alternatívája.
  • A mimikai ráncok kezelésére alkalmazzuk, a szem, az ajkak, illetve a homlok ráncainak eltüntetésére, illetve mérséklésére. Hialuronsavval kombinálva hatékonyabb.

MEDDIG HATÁSOS:

A kezelés már azonnal látványos, de még 30 nap elteltével is szembetűnő a mimikai ráncok mélységének csökkenése, mely esetenként 60-70%-os csökkenést is jelent. 2-3 hetenként lehet a kezelést megismételni, majd az elvárt eredmény elérésekor havi fenntartó kezelés javasolt.

ELLENJAVASLAT:

DMAE-vel együtt, előtt vagy után nem alkalmazható!

FELHASZNÁLÁS:

Csepegtessük a bőrre, majd masszírozzuk be, kozmetikusként: ultrahang, tű nélküli mezoterápia.

Hatóanyag ampulláink professzionális felhasználásra készültek, ezért csak kozmetikusokat szolgálunk ki!